Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θα σταματήσω όταν…

Τον λόγο που θα μπορούσε να τον κάνει να αποσυρθεί από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο αποκάλυψε ο Jurgen Klopp, μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph.

Ο τεχνικός της Liverpool, μετά το παιχνίδι με την Chelsea που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 1-1, αναφέρθηκε στη φάση του γκολ της ισοφάρισης, όπου ο ίδιος είχε προγραμματίσει να περάσει εντός τον Adam Lallana αλλά δεν πρόλαβε. Επί τη ευκαιρία, υποστήριξε πως δεν του αρέσει να κερδίζει με ανήθικους τρόπους και ότι αν νιώσει πως οι παίκτες του δεν είναι σωστοί αθλητές, τότε θα αποσυρθεί.

«Προσπαθούμε να «κλείνουμε» τα παιχνίδια, αλλά δεν το κάνουμε με κυνικό τρόπο. Ο διαιτητής θεώρησε ότι το κάνουμε (σ.σ. ότι δηλαδή ο Klopp έκανε αλλαγή για να περάσει ο χρόνος). Παρακολουθήστε μερικά παιχνίδια μας και θα δείτε πως δεν το κάνουμε. Όταν θα έρθει η μέρα που κάποιος θα σκέφτεται έτσι στην ομάδα μου, και δεν θα είναι σωστός αθλητής και δίκαιος, τότε θα σταματήσω. Αν δεν μας αρκεί το να προσπαθούμε όσο μπορούμε, τότε κάτι πάει στραβά. Δεν είναι το είδος παιχνιδιού που μου αρέσει. Ναι, πρέπει να είσαι έξυπνος σε διαφορετικές καταστάσεις, όμως αν δεν ακούσεις το σφύριγμα του διαιτητή θα πρέπει να παραμείνεις όρθιος», σημείωσε ο Γερμανός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *