Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Θολό» το μέλλον του Hart

Εξαιρετικά αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Joe Hart στη Manchester City, κάτι που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο 29χρονος Άγγλος διεθνής, που είναι και βασικός στα «Τρία Λιοντάρια», σε δηλώσεις του μίλησε για το παρόν αλλά και το μέλλον του και τόνισε πως κάτι θα αλλάξει σίγουρα στο τέλος της σεζόν:

«Θέλω να ολοκληρώσω τη σεζόν όμορφα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Torino. Πραγματικά έχω απολαύσει το να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου και θέλω να βρίσκομαι στην αποστολή της Αγγλίας για τα διεθνή παιχνίδια. Έπειτα, στο τέλος της σεζόν, κάτι θα τελειώσει. Δεν είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος αυτή τη στιγμή, είμαι τυχερός που έχω ανθρώπους να εργάζονται για μένα στα θέματα της δουλειάς. Η δική μου δουλειά είναι μόνο το να προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και όπου και να πάω τη νέα σεζόν, θέλω να βρίσκομαι στο απόγειό μου».

Να σημειωθεί ότι πολύ δύσκολα ο 29χρονος Hart θα επιστρέψει στη City, ωστόσο ενδιαφέρονται για εκείνον αρκετοί άλλοι σύλλογοι εντός Αγγλίας.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *