Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ιδανικός ο van Dijk για Chelsea»

Την εκτίμηση ότι ο Virgil van Dijk είναι μία εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας της Chelsea εξέφρασε ο Ray Wilkins.

Σε αναζήτηση αμυντικού βρίσκεται η Chelsea παρά το γεγονός ότι ενισχύθηκε το καλοκαίρι με τον David Luiz και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ένας από τους παίκτες που απασχολούν έντονα τους «Μπλε» είναι ο Virgil van Dijk. Ο Ολλανδός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Southampton, «αναγκάζοντας» όλες τις μεγάλες ομάδες της Premier League να τον θέλουν στο ρόστερ τους από τον Ιανουάριο.

Για τον 25χρονο αμυντικό μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια ένας πρώην άνθρωπος των Λονδρέζων, ο Ray Wilkins, ο οποίος τον θεωρεί την καταλληλότερη περίπτωση για την αμυντική λειτουργία της Chelsea.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο van Dijk έχει κάνει μία φανταστική πορεία από τότε που ήρθε από την Celtic, σχεδόν εντελώς διαφορετικός από τότε που τον έβαλε στο παιχνίδι της η Southampton. Έχει εξελιχθεί και δείχνει ένας πολύ καλός αμυντικός. Θα βοηθούσε πολύ τους νέους να εξελιχθούν μιας και είναι εξαιρετικός στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θα ταίριαζε τέλεια στην Chelsea».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *