Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ιδιαίτερα ανήσυχος ο Bruce

Προειδοποίηση στην ομάδα του, την Aston Villa, προκειμένου να μην «χαθεί» στην Championship και φτάσει μέχρι το να διεκδικεί την παραμονή της εκεί, έστειλε ο Steve Bruce.

Οι «Χωριάτες» μετρούν επτά ήττες σε οκτώ παιχνίδια μέσα στο 2017, ένα πολύ κακό ρεκόρ, το οποίο μάλιστα έφτασε να τους βάλει και σε μπελάδες αναφορικά με την παραμονή, μιας και απέχουν πλέον επτά βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις.

«Είναι δική μου ευθύνη να αλλάξω την εικόνα μας. Πρέπει να σηκώσουμε μανίκια και να επιστρέψουμε πίσω στις ένδοξες στιγμές, οι οποίες έχουν εκλείψει τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα χαθούμε μέσα σε αυτή την κατάσταση και δεν θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε. Αν ανησυχώ; Πιστεύω πως πρέπει, βάσει της τωρινής εικόνας μας», ήταν τα λόγια του Άγγλου τεχνικού που δεν κρύφτηκε, για να προσθέσει αναφορικά με την χθεσινή ήττα από την Barnsley με 3-1:

«Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που είχα ποτέ, αλλά και η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ, στα 20 χρόνια που είμαι προπονητής, και είμαι πεπεισμένος να αναστρέψω την κατάσταση. Αν δοθεί χρόνος, ξέρω σίγουρα ότι θα το καταφέρω. Είχαμε μια θετική αύρα πριν τρεις ή τέσσερις μήνες, αλλά τώρα έχει διαβρωθεί. Οι τελευταίες έξι-επτά εβδομάδες ήταν απαίσιες. Μετά από μερικές χείριστες εμφανίσεις μας πρόσφατα, πρέπει πλέον να αναρωτηθούμε για το ποιος φταίει, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά».

Να σημειωθεί πως η Aston Villa βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 16η θέση της βαθμολογίας της Championship και, με 19 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των play-offs, φαίνεται πως το όνειρο για άμεση επάνοδο στα σαλόνια της Premier League έχει κάνει «φτερά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *