Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ισπανικό ενδιαφέρον για Bojan

Την «πόρτα» της Stoke City για τον επιθετικό της, Bojan Krkic, είναι έτοιμες να χτυπήσουν ομάδες από την Ισπανία, σύμφωνα με το Sky Sports.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά του το κορυφαίο αγγλικό δίκτυο, η Valencia αλλά και η Las Palmas είναι δύο από τις ομάδες που έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο των Potters, ο οποίος δεν έχει πάρει φέτος το χρόνο συμμετοχής που περίμενε στο bet365 Stadium.

Συγκεκριμένα, ο Bojan έχει αγωνιστεί μόλις οκτώ φορές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερις εκ των οποίων είναι για την Premier League.

Τελευταία του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα ήταν στις 19 Νοεμβρίου, δηλαδή πριν σχεδόν ένα μήνα, στην εντός έδρας ήττα από την Bournemouth με 1-0 και έκτοτε ο 26χρονος είναι «εξαφανισμένος».

Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, που κατέγραψε 32 συμμετοχές και επτά τέρματα, ο Ισπανός επιθετικός δεν δείχνει να κερδίζει πλέον την εμπιστοσύνη του Mark Hughes και μια πιθανή επιστροφή στην πατρίδα του, ακόμα και το Γενάρη, φαντάζει αρκετά πιθανή.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020, επομένως σίγουρα η Stoke θα αξιώσει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει, ιδίως στα μέσα της σεζόν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *