Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έγινε της… ανατροπής!

Γκολ, θέαμα αλλά και βαθμούς μοίρασαν στο London Stadium η West Ham με την West Brom με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 2-2.

Η West Ham υποδέχθηκε για την 25η αγωνιστική της Premier League την West Brom με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας μένοντας στο 2-2. Η West Brom προηγήθηκε στο σκορ με τον Chadli στο 6′ για να ισοφαρίσει στη συνέχεια η West Ham με τον Feghouli στο 63′ και να προηγηθεί με τον Lanzini στο 86′, όμως ο Evans πήρε το αίμα του πίσω πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 94′.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την West Brom η οποία πάγωσε το London Stadium στο 6′ με τον Chadli να ανοίγει το σκορ όταν ο Morrison του έβγαλε την ασίστ και αυτός από κοντά έκανε το 0-1. Μάλιστα, οι «Baggies» θα μπορούσαν να είχαν κάνει δύο τα τέρματα τους αν ο Rondon δεν σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που δοκίμασε μετά την πάσα που του έβγαλε ο Phillips.

Στο 17′ η West Ham έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Feghouli βρέθηκε μπροστά από τον Foster, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση σφυρίζοντας χέρι κατά του μέσου, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να κάνουν έντονα παράπονα.

Τα «Σφυριά» έχασαν αρκετές ευκαιρίες τόσο με τον Snodgrass όσο και με τον Feghouli, όμως κανένας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και στο 47′ ο Snodgrass ανατράπηκε εντός της περιοχής όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα παρά τις διαμαρτυρίες του παίκτη.

Παρόλα αυτά τα «Σφυριά» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 63′ όταν ο Lanzini δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα όμως βρήκε στο δοκάρι, ο Feghouli όμως πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Μάλιστα, η ομάδα του Slaven Bilic κατάφερε να προηγηθεί και στο σκορ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, στο 86′, όταν ο Lanzini από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ένα δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Foster κάνοντας το 2-1.

Η West Brom δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη και στο 94′ ο Evans σηκώθηκε ψηλότερα από όλους στην εκτέλεση κόρνερ του Brunt και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-2.

Συνθέσεις

West Ham: Randolph, Kouyate, Fonte, Reid, Cresswell, Feghouli (Collins 89′), Noble, Obiang, Snodgrass (Fernandes 88′), Antonio, Lanzini.

West Brom: Foster, Nyom, Dawson, McAuley, Brunt, Fletcher, Livermore, Phillips (Evans 53′), Morrison (Robson-Kanu 79′), Chadli, Rondon.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *