Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κάθετος για Chamberlain o Wenger

Να «δέσει» τον Alex Oxlade-Chamberlain στο Λονδίνο και το Emirates επιθυμεί ο τεχνικός της Arsenal, Arsene Wenger.

Ο Αλστατός προπονητής τόνισε πως δεν σκοπεύει να αφήσει να πάνε χαμένα αυτά τα πέντε χρόνια εξέλιξης του νεαρού Άγγλου, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε 18 μήνες και ευελπιστεί να υπάρξουν σύντομα θετικές εξελίξεις.

«Θέλω ο Chamberlain να παραμείνει στην ομάδα. Τον έφερα εδώ σε πολύ νεαρή ηλικία και πιστεύω πως βελτιώνεται σημαντικά, φέτος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Όταν επενδύεις τόσο χρόνο και δουλειά σε έναν παίκτη και ο ίδιος νιώθει ωραία εδώ και ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάμε, προφανώς και θέλουμε να παραμείνει», ανέφερε ο Wenger για τον Chamberlain, με τον οποίο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις, σύμφωνα με τον Τύπο.

«Πιστεύω πως η καριέρα του είχε «φρενάρει»  αρχικά, όπως και του Walcott, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Είχε αρκετά πισωγυρίσματα και νομίζω πως είναι η πρώτη χρονιά που έχει τόσο μεγάλη σταθερότητα. Παίζει σε μια θέση που οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και χρειάζεται και κάποια εμπειρία», πρόσθεσε ο Αλσατός.

Να σημειωθεί πως ο Chamberlain μετρά ήδη φέτος 21 συμμετοχές με τους Gunners, με απολογισμό έξι τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *