Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καθάρισε με υπογραφή Arnautovic!

Η βαριά ήττα από την Tottenham με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται να αφύπνισε την Stoke, η οποία κέρδισε την Middlesbrough με 2-0 και «εδραιώνεται» για τα καλά στη μέση της βαθμολογίας, «βυθίζοντας» από την άλλη την Middlesbrough εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Stoke υποδέχθηκε την Middlesbrough για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η νίκη της με 2-0 προήλθε από τα γκολ του Arnautovic στο 29’ και 42’. Η Middlesbrough  κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Middlesbrough, καθώς μόλις στο 7’ ο Ayala τραυματίστηκε και ένα λεπτό αργότερα αποχώρησε, ενώ στη θέση του ήρθε ο Bernando. Στο 14’ η ομάδα Stoke «έστειλε» το μήνυμα, καθώς είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Arnautovic και γύρισμα «πάρε βάλε» στον Sobhi, ο δεύτερος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 29’ ήρθε το 1-0 για τους “Potters”. Ο Whelan βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Arnautovic, πέρασε τον εξερχόμενο από το τέρμα Valdes και σε άδειο τέρμα «έγραψε» το 1-0.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, η Stoke διπλασίασε τα τέρματά της με τον ίδιο σκόρερ. Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Crouch έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε τον Arnautovic, ο οποίος την «έσπρωξε» στο τέρμα, σε σημείο που Victor Valdes είχε αφήσει κενό.

Στο 60’ η Middlesbrough σκόραρε αντικανονικά. Ο Leadbitter έβγαλε ωραία μπαλιά στην περιοχή και ο Gibson έβαλε το γκολ, αλλά ο επόπτης σημείωσε τον Bernando ως οφσάιντ, καθώς επηρέαζε τη φάση.

Ήταν και η σημαντικότερη ευκαιρία της “Boro” για το υπόλοιπο του αγώνα, καθώς οι παίκτες της φάνηκαν να μην το πιστεύουν. Τα ηνία πήρε ξανά η Stoke, η οποία έχασε ευκαιρίες να τριπλασιάσει τα τέρματά της, τόσο με τον Sobhi στο 84’, όσο με τον Afellay στο 93’.

Τέλος, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι στο 91, όταν ο Gibson φάνηκε να διώχνει εντός περιοχής την μπάλα με το χέρι σε σουτ του Sobhi.

Συνθέσεις:

Stoke City: Grant, Johnson, Shawcross, Martins Indi(Afellay 87’), Pieters, Cameron, Whelan, Arnautovic(Diouf 65’), Allen, Sobhi, Crouch(Berahino 79’)


Middlesbrough:
Valdes, Fabio, Ayala(Bernando 8’), Gibson, Leadbitter(Guedioura 75’), de Roon, Clayton, Ramirez(Stuani 45’), Gestede, Traore

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *