Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καθαρά δεύτερη η United

Σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να περάσουν τα πρώτα 45′ για να δούμε φάσεις, η Manchester United συνέχισε το νικηφόρο σερί στην έδρα της.

 

Match Report:
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να συντηρήσουν δυνάμεις αλλά και να μην αφήσουν χώρους. Tottenham και Man United προσπάθησαν να νικήσουν το ματς αλλά χωρίς να δεχτούν και κάποιο γκολ. Το βροχερό Manchester υποδέχτηκε τους δευτερο-θεσήτες του βαθμολογικού πίνακα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Ελάχιστες ευκαιρίες είδαν οι φίλαθλοι στις κερκίδες στο πρώτο ημίωρο, με την Tottenham να προσπαθεί με ορισμένα σουτ εκτός περιοχής να βάλει γκολ ενώ η United παρότι είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ημιχρόνου προσπαθούσε κυρίως από τα αριστερά με τον εξαιρετικό Young να πιέσει για κάποιο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες να δείχνουν περισσότερη όρεξη για γκολ και μόλις σε μερικά λεπτά η Manchester United κατάφερε να κάνει τρεις απανωτές χωρίς όμως να καταλήξει κάποια στα δίχτυα. Ο Pochettino ανακατεύει την τράπουλα και με τις αλλαγές που πραγματοποιεί, βάζοντας στο ματς του Llorente και Dembele, δείχνει να ασκεί περισσότερη πίεση στην άμυνα των ‘Κόκκινων Διαβόλων’. Και μπορεί οι αλλαγές του Αργεντινού να έκαναν διαφορά στο στήσιμο και την πίεση της ομάδας, αυτές του Mourinho είναι όμως που καθόρισαν το ματς. Ο Πορτογάλος βάζει στο ματς τους Lingard και Martial με τον δεύτερο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Στο 81′ και μετά από κεφαλιά του Lukaku που τον βρήκε όμορφα ο De Gea, ο Martial μόνος του σουτάρει και κερδίζει τον Lloris που ήταν γι’ ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός. Η Tottanham πίεσε ξανά χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κάτι. H United θα μπορούσε να είχε λήξει το ματς και 2-0 αν ο Lingard δεν έστελνε την μπάλα άουτ.

Η Manchester United καθαρίζει την δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και συνεχίζει τις νίκες μέσα στην έδρα της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *