Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η Leicester για Iheanacho

Όλο και περισσότερες ομάδες προστίθενται διαρκώς στο «κυνήγι» του Kelechi Iheanacho, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του φετινού καλοκαιριού στο Νησί.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph, μετά  τις Everton, Crystal Palace και West Ham, ήρθε τώρα και η Leicester δυναμικά για να διεκδικήσει τον 20χρονο επιθετικό της Manchester City. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, οι «Foxes» σκοπεύουν να προσφέρουν περί τα 25 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Νιγηριανού φορ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο ιδίως για κάποιον αναπληρωματικό.

Η ομάδα του Craig Shakespeare ετοιμάζεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα φέτος προκειμένου να ξαναγίνει ανταγωνιστική, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Harry Maguire από τη Hull City έναντι 17 εκατομμυρίων. Ο Iheanacho φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος στόχος, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας κινείται και για τον Jonny Evans της West Brom.

Με την Manchester City να ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν ακόμη φορ αυτό το καλοκαίρι (Pierre-Emerick Aubameyang, Alexis Sanchez οι επικρατέστεροι), είναι σαφές πως δεν υπάρχει πλέον χώρος στο ρόστερ και για τον Iheanacho, ο οποίος μοιάζει να έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *