Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η Manchester United στο «κόλπο» Dembele

Ο 20χρονος επιθετικός, Moussa Dembele, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες από την στιγμή που εντάχθηκε στην ομάδα του Brendan Rodgers το προηγούμενο καλοκαίρι από την Fullham.

H Chelsea ήταν η 1η μεγάλη ομάδα που έκανε γνωστές τις προθέσεις της για την προσθήκη του ταλαντούχου επιθετικού στην ομάδα της. Η Manchester United όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση του παίχτη και εξετάζουν ‘’ζεστά’’ το θέμα του.

Ο 20χρονος Γάλλος έχει μια εκπληκτική σεζόν στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 32 γκολ σε 45 αγώνες με αποτέλεσμα μεγάλες ομάδες να «σφάζονται» για το ποια θα τον ενσωματώσει στην ομάδα της.

Σύμφωνα με πηγές η Chelsea είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Dembele κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου χωρίς επιτυχία. Παρόλα αυτά ο Conte αρνήθηκε ότι είχαν κάνει κάποια πρόταση για τον παίχτη αλλά δεν αποκλείεται να κινηθεί για αυτόν το καλοκαίρι.

Aπό την άλλη η United ‘’ψάχνεται’’ να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή και ύστερα από την όπως φαίνεται ‘’απομάκρυνση’’ από τον 1ο της μεταγραφικό στόχο Antoine Griezmann ο 20χρονος Γάλλος φαίνεται να παίρνει σειρά.

Νίκος Σπυρόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *