Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και η United στην κούρσα για Nainggolan

Στο κυνήγι του Radja Nainggolan φαίνεται πως μπήκε πλέον και η Manchester United ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Sky Sports.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του δικτύου, οι «Red Devils» θα διεκδικήσουν και εκείνοι την υπογραφή του Βέλγου μέσου, ο οποίος διαπρέπει στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Roma και αποτελεί έναν εξαιρετικό παίκτη για τον άξονα. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Nainggolan αποτελεί διακαή πόθο του Antonio Conte για την Chelsea, με τους «μπλε» να έχουν επιχειρήσει να αποσπάσουν την υπογραφή του το περασμένο καλοκαίρι δίχως επιτυχία, προσφέροντας περισσότερα από 34 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια, ακόμη είναι πολύ νωρίς και καμία από τις δύο αγγλικές ομάδες δεν έχει ξεκινήσει νέες επαφές με τους Ρωμαίους για την απόκτησή του. Ο ίδιος ο παίκτης πριν από περίπου δύο μήνες είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Chelsea προς το πρόσωπό του και μάλιστα είχε χαρακτηρίσει την Premier League ως «το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Επιπλέον, ο 29χρονος είχε δηλώσει τότε πως θα σκεφτεί ξανά τις επιλογές του το καλοκαίρι και θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *