Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και ο Jese στη λίστα των «Σφυριών»

Στη λίστα της West Ham ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Jese Rodriguez σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Η West Ham αναμένεται να μπει δυναμικά τον Ιανουάριο στο φετινό μετεγγραφικό παζάρι και θέλει να ενισχυθεί κυρίως στη γραμμή της επίθεσης, εκεί όπου θα υπάρξουν και πολλές αποχωρήσεις μιας και οι δανεικοί Jonathan Calleri, Gokhan Tore και Simone Zaza αναμένεται να αποχωρήσουν.

Ένας λοιπόν από τους πιθανούς στόχους των «Σφυριών» είναι και ο Jese. Ο Ισπανός, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Real Madrid για να καταλήξει στην Paris St Germain δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί και δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που θέλει με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Παρίσι.

Την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθεί στενά η λονδρέζικη ομάδα, η οποία είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι για την περίπτωση του μέχρι να καταλήξει στους πρωταθλητές Γαλλίας, με τον Slaven Bilic να τον θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα μιας και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα βέβαια η West Ham παρακολουθεί κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως αυτές των Manolo Gabbiadini και Carlos Bacca αλλά και του Daniel Sturridge, παρότι είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *