Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Και τώρα ραντεβού στ’ αστέρια

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το Champions League 2017/18.

Αυτή τη σεζόν την Premier League στην Ευρώπη εκπροσωπούν 5 Αγγλικές ομάδες. Η πρωταθλήτρια Chelsea, η Manchester City, η Manchester United, η Liverpool και η Tottenham. Η κλήρωση χάρισε αρκετά χαμόγελα σε ορισμένες από τις παραπάνω ομάδες αλλά και ανησυχία για μερικές. Αναμφίβολα μερικοί από τους Αγγλικούς συλλόγους αποτελούν φαβορί στους ομίλους τους, και άλλοι χρειάζεται να…ιδρώσουν λίγο παραπάνω.

Αναλυτικά λοιπόν για τις Αγγλικές συμμετοχές:
Στο GROUP A βρίσκονται οι: Benfica, Manchester United, Basel και CSKA Moskva. Φαβορί του ομίλου πέραν της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας Benfica, αποτελεί και η United.

To GROUP C περιλαμβάνει τις: Chelsea, Atletico, Roma και Qarabag. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν να περάσουν το δύσκολο εμπόδιο της Atletico και της Roma αν θέλουν να ελπίζουν σε μια από τις 2 πρώτες θέσεις που χαρίζουν πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το GROUP E έχει τις: Spartak Moskva, Sevilla, Liverpool και Maribor. Άλλος ένας εύκολος όμιλος για την Αγγλική Liverpool, η οποία έχει μονάχα τη Sevilla να φοβηθεί ουσιαστικά.

Στο GROUP F βρίσκονται οι: Shakhtar Donetsk, Manchester City, Napoli, και Feyenoord. Από το γκρουπ αυτό ξεχωρίζει η Man. City σαν φαβορί και στη συνέχεια η Napoli.

Τέλος, το GROUP H περιλαμβάνει τις: Real Madrid, Dortmund. Tottenham και APOEL. Στα δύσκολα έπεσε η Tottenham που έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ισχυρές ομάδες στο τελευταίο γκουπ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *