Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καλύτερα από ποτέ ο Courtois

Χαρούμενος που βρίσκεται στην Chelsea εμφανίστηκε ο Thibaut Courtois, ενώ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να αφήσει την Premier League για την Κίνα.

Ο Βέλγος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν φέτος, καθώς έχοντας διατηρήσει το μηδέν σε 13 παιχνίδια, συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία πρωταθλητισμού των «Μπλε» του Λονδίνου. Η ομάδα του Conte βρίσκεται στην πρώτη θέση, οκτώ βαθμούς πάνω από την Arsenal, με τον Courtois να τονίζει πως η αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια βρίσκεται στα ύψη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Ποτέ δεν ένιωσα τότο καλά από τότε που ήρθα στην Chelsea. Στο γήπεδο είμαι καλά. Κάνω αποφασιστικές επεμβάσεις όταν είναι απαραίτητο. Μερικές φορές, πρέπει να κάνω μία ή δύο. Κόντρα στη Hull αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο περισσότερες. Αλλά έτσι κι αλλιώς, προσπαθώ να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Το παιχνίδι μου έχει βελτιωθεί πολύ από τις δύο τελευταίες σεζόν. Μερικές φορές είχα κάποιες δύσκολες στιγμές να διαχειριστώ, αλλά είμαι καλά. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Κάνουμε αστεία και πειράγματα, αλλά δουλεύουμε σκληρά και το απολαμβάνουμε».

Για τη μετακίνηση παικτών, όπως των Oscar και Mikel, στο κινέζικο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Κάποιοι παίκτες είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι στο τι θα κάνουν μετά την ποδοσφαιρική τους καριέρα και θέλουν να εξασφαλίσουν οικονομικά τη ζωή τους. Εγώ προτιμώ να παίζω σε μεγάλες ομάδες, με λιγότερα χρήματα και να κερδίζω τρόπαια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *