Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατάφερε να επιστρέψει… αλλά όχι να το ανατρέψει.

Οι φιλοξενούμενοι έχαναν μέχρι το 70′ με σκορ 3-0 και κατάφεραν να επιστρέψουν ισοφαρίζοντας στο 91΄και γράφοντας το τελικό Bournemouth – Arsenal 3-3. Σε ένα αγώνα που οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο μισό δεύτερο κατάφεραν να κυνηγήσουν στα τελευταία λεπτά το αποτέλεσμα και να πάρουν εν τέλει ένα βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Bournemouth να έχει τη καθολική υπεροχή. Με το τρόπο αυτό είχε τη κατοχή και τις ευκαιρίες οπότε η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Σε μια επίθεση της γηπεδούχου ο Charlie Daniels στο 16′ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους έπειτα από κακή συνεννόηση στα μετόπισθεν των φιλοξενούμενων που είχαν αφήσει πολλά κενά από την αριστερή τους πλευρά. Στο 20ο λεπτά πάλι από την αριστερή πλευρά της άμυνας της Arsenal εκδηλώθηκε επικίνδυνη επίθεση με τον Fraser να κερδίζει πέναλτι από τον Xhaka και τον Wilson να κάνει 2 τα τέρματα της ομάδας του. Η Bourrnemouth θα μπορούσε να είχε σημειώσει και 3ο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά μια φορά ο Mustaffi με καίρια επέμβαση και άλλη μια φορά ο Cech το απέτρεψαν.

 

Στο 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε αυτή η απρόσμενη υπεροχή των γηπεδούχων και στο 58′ με μια αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Fraser διαμορφώθηκε το 3-0 του αγώνα. Και ενώ προχωρούσε η ώρα και τα πράγματα δεν άλλαζαν και όλα οδηγούσαν για μια ήττα της Arsenal από το 70′ και μετά σαν να γύρισε κάποιος διακόπτης. Αρχικά ο Sanchez στο 70′ με κεφαλιά έπειτα από ασσιστ του Giroud μείωσε σε 3-1, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Lucas Perez που είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 3-2 με ωραίο γυριστό σουτ. Στις καθυστερήσεις λοιπόν εμφανίστηκε ο άνθρωπος των 3 τελευταίων αναμετρήσεων για τους κανονιέρηδες, δεν λέμε άλλον πέρα από τον Olivier Giroud που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 91′, διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του. Να αναφέρουμε ότι στο 83′ η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από αποβολή του Francis με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ramsey.

 

Συνθέσεις 

Bournemouth : Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Άκε, Ντάνιελς, Άρτερ, Γκόσλινγκ, Στάνισλας, Φρέιζερ (68’ Α.Σμιθ), Κινγκ (63’ Σέρμαν), Γουίλσον (90+1′ Μ. Σμιθ)

Arsenal : Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί (64’ Γκάμπριελ), Μονρέαλ, Κοκλέν (27’ Τσάμπερλεϊν), Τσάκα, Ράμσεϊ, Σάντσες, Ιγουόμπι (63’ Λούκας), Ζιρού

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *