Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Καταλήγει στην Arsenal o Mahrez

Η Arsenal φαίνεται πως θα είναι τελικά ο προορισμός του «φευγάτου» Riyad Mahrez, εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο Αλγερινός εξτρέμ της Leicester City έχει ήδη εκδηλώσει επίσημα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το King Power Stadium αυτό το καλοκαίρι και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο νέος σταθμός της καριέρας του, με τους «Gunners» να έχουν το προβάδισμα. Ο Arsene Wenger έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Mahrez και ενδέχεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις της ομάδας του.

Και αυτό διότι οι «Foxes» φαίνεται πως αξιώνουν περίπου 50 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του 26χρονου, παρότι στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν ήταν «σκιά» του περσινού του εαυτού, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις. Ήδη η ομάδα του Craig Shakespeare έχει αξιολογήσει τον Gylfi Sigurdsson ως τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Mahrez, ενώ πρόσφατα ο Wenger σε δηλώσεις του άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να γίνει πρόταση από την ομάδα του για τον Αλγερινό.

«Αν έχουμε καταθέσει προσφορά για εκείνον; Όχι, όχι ακόμη. Αυτό σημαίνει πως μπορεί και να το κάνουμε, μπορεί και όχι. Πιστεύω ότι είχε τεράστια συμβολή στην περσινή κατάκτηση του τίτλου από την Leicester, όπως και οι υπόλοιποι. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά φέτος, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την ποιότητά του», δήλωσε ο τεχνικός της Arsenal την περασμένη εβδομάδα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *