Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατεβάζει τους τόνους ο Lloris

Την εκτίμηση ότι η Tottenham θα πρέπει να κοιτάξει τους δικούς της στόχους και τις αντοχές της και να μην επηρεάζεται από την Chelsea εξέφρασε ο Hugo Lloris.

Η Tottenham κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Chelsea το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη νίκη της επί της Burnley και την ήττα των «Μπλε» από την Crystal Palace με το συνδυασμό των αποτελεσμάτων να φέρνει χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων των «Σπιρουνιών».

Ο αρχηγός της ομάδας όμως, Hugo Lloris, με δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι και οι προσδοκίες και από εκεί και πέρα η Tottenham θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι δεν αλλάζει όσα έχω εγώ και οι συμπαίκτες μου στο μυαλό μας. Είμαστε ακόμα συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας γιατί πίσω μας βρίσκονται αρκετά δυνατές ομάδες. Όλα μπορούν να συμβούν συνεπώς είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος γιατί θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να είμαστε ξανά στο Champions League».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *