Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κατηγορείται από την Ομοσπονδία η City

Σε μπελάδες, έστω κι αν δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικοί, αναμένεται να μπει η Manchester City, καθώς κατηγορείται από την FA (Ομοσπονδία) για παραβίαση των κανονισμών αντι-ντόπινγκ του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούν τα λεγόμενα «ίχνη» του συλλόγου, δηλαδή ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν ορισμένα στοιχεία, και όχι την υπόθεση του Samir Nasri, που είχε κατηγορηθεί πριν μερικές εβδομάδες για μια ιδιαίτερη θεραπεία στην οποία υπεβλήθη, ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή μεμονωμένα.

Ο κανονισμός 14(d), τον οποίο φαίνεται να έχουν παραβιάσει οι Citizens, αναφέρει πως οι ομάδες πρέπει να παρέχουν στην Ομοσπονδία πλήρεις λεπτομέρειες αναφορικά με τις ώρες, μέρες και χώρους πραγματοποίησης των προπονήσεων, καθώς επίσης και τις διευθύνσεις κατοικίας όλων των ποδοσφαιριστών.

Όπως προβλέπεται από το νόμο, σε περίπτωση που τα στοιχεία που δώσει ένας σύλλογος κριθούν ανακριβή ή μη ανανεωμένα, τότε η ομάδα καλείται σε απολογία ώστε να βεβαιωθεί η τήρηση των κανονισμών. Η City, λοιπόν, φαίνεται πως είτε έχει δώσει ανακριβή στοιχεία είτε δεν έχει προβεί στις απαραίτητες αλλαγές των ήδη υπαρχόντων, και καλείται μέχρι τις 19 Γενάρη σε απολογία.

Πάντως, η ποινή που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι σοβαρή, ούτε αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παρά μόνο ένα συγκεκριμένο πρόστιμο που καλείται ο σύλλογος να πληρώσει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *