Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κινείται δυναμικά για δύο παίκτες η Tottenham

Όντας έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Κολομβιανού αμυντικού Davinson Sanchez από τον Αjax έναντι ποσού-ρεκόρ για το σύλλογο, η Tottenham κινείται και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως μεταδίδει το έγκυρο Sky Sports.

Οι «Spurs» γνώρισαν την ήττα την περασμένη Κυριακή εντός έδρας από την Chelsea με 2-1 και ο Mauricio Pochettino θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του ακόμα και την ύστατη στιγμή προκειμένου να μην μείνει η ομάδα εκτός στόχων. Έτσι, ετοιμάζεται να καταθέσει προτάσεις για δύο ποδοσφαιριστές, τους Serge Aurier και Juan Foyth, προκειμένου να ενισχυθεί στα μετόπισθεν.

Ο Aurier της Paris Saint-Germain λογίζεται ως αντικαταστάτης του Kyle Walker, που αποχώρησε για τη Manchester City, με την αξία του να κυμαίνεται στα 23 εκατομμύρια λίρες. Σύμμαχος της Tottenham το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται στο Παρίσι αφού μετά την άφιξη του Dani Alves παραγκωνίστηκε από τον προπονητή του. Ο Ιβοριανός έχει απασχολήσει και τη Manchester United.

Όσο για τον Foyth, πρόκειται για 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Estudiantes, ο οποίος είχε κινήσει το ενδιαφέρον τόσο των «Spurs» στις αρχές του καλοκαιριού, όσο και της PSG. Παρόλα αυτά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει τότε λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων της ομάδας του, όμως τώρα φημολογείται πως έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Estudiantes στο Copa Sudamericana, κάτι που φούντωσε εκ νέου τις φήμες.

Τέλος, η ομάδα του Pochettino δεν έχει πάψει να παρακολουθεί και την περίπτωση του Ross Barkley, που απασχολεί και την Chelsea, ωστόσο καμία ομάδα ως τώρα δεν έχει δείξει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Everton.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *