Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κι άλλος «Άγιος» στο στόχαστρο της Liverpool

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της Southampton φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Liverpool, μετά το «φιάσκο» με τον Virgil van Dijk.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά οι «Reds» δείχνουν να κυνηγούν τον μεσοεπιθετικό Dusan Tadic, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως αναφέρουν οι «Times» σε δημοσίευμά τους, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα ήθελε να εργαστεί υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp στο Anfield, ωστόσο τα πράγματα ακόμη βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο.

Σύμφωνα με πηγές, η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Tadic ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο ίδιος μοιάζει δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει παρουσιάσει ιδιαίτερη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Συνολικά, από το 2014 ο 28χρονος μετρά 121 εμφανίσεις και 18 τέρματα με τους «Saints».

Μένει να φανεί αν τελικά θα υπάρξει επίσημη προσέγγιση από τη Liverpool για τον ποδοσφαιριστή, με τους φίλους των «Reds» πάντως να μη δείχνουν ιδιαίτερα «θερμοί» μέχρι στιγμής σε ένα τέτοιο μεταγραφικό σενάριο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *