Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Κλείνει» δύο η Sunderland

Τη μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν κατά την οποία θα παλέψει για την επιστροφή της στην Premier League συνεχίζει η Sunderland, η οποία ετοιμάζεται να «κλείσει» δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Οι «Black Cats» έχουν ήδη αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Everton τους Brendan Galloway και Ty Browning και μάλιστα τώρα παίρνουν δύο ακόμη πρώην παίκτες των «Toffees». Ο λόγος για τους Aiden McGeady και James Vaughan, δύο ποδοσφαιριστές που στις αρχές της καριέρας τους είχαν αφήσει μεγάλες προσδοκίες.

Ο μεν McGeady θεωρητικά ανήκει ακόμη στην Everton και τις περασμένες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Sheffield Wednesday και Preston North End, ενώ μετρά και 90 εμφανίσεις με την Εθνική Ιρλανδίας. Σύντομα αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Everton και να υπογράψει στο Stadium of Light.

Όσο για τον Vaughan, η Sunderland θα πληρώσει 900.000 περίπου λίρες στην Bury για να τον αποκτήσει. Ο 28χρονος επιθετικός πέρυσι ήταν καταιγιστικός με το σύλλογο της League One και πέτυχε 24 γκολ σε 37 ματς. Στις αρχές τις καριέρας του έδειχνε πως θα μπορούσε να αποτελέσει το επόμενο αστέρι της Εθνικής Αγγλίας, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League σε ηλικία μόλις 16 ετών, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *