Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοιτάζει την επιστροφή του η Gremio

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα,η Βραζιλιάνικη Gremio,θέλει να ξαναφέρει στην ομάδα της τον κεντρικό μέσο της Liverpool,Lucas Leiva.

Ακούγονται σχεδόν κάθε χρόνο ότι ο Lucas θα αποχωρήσει από το Anfield,αλλά φέτος ακούγεται περισσότερο,με τις σειρήνες από την Νότια Αμερική να τον καλούν να επιστρέψει.

Ο σύλλογος απ’όπου ξεκίνησε, η Gremio, προσπάθησε να τον φέρει και τον Ιανουάριο,χωρίς επιτυχία,αλλά είναι αισιόδοξη πως θα καταφέρει να φέρει πίσω τον παίχτη μετά από 10 χρόνια.

Ο υποδιευθυντής της Gremio,σε συνέντευξη που παραχώρησε είπε:«Ο Lucas είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον σύλλογο.Άμα καλύπτει τις οικονομικές μας δυνατότητες και ο ίδιος ο Lucas ενδιαφέρεται να έρθει, τότε είναι πολύ πιθανόν να τον δείτε στην ομάδα από την νέα σεζόν.Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις.Μίλησα με τον ίδιο λίγες μέρες πριν. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να του προσφέρουμε συμβόλαιο.Ο ίδιος βλέπει και το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.Σίγουρα υπάρχει περίπτωση να έρθει αλλά πρέπει να περιμένουμε».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *