Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοιτάζει προς τη United η West Ham

Δίχτυα προς την Manchester United προσπαθεί να ρίξει η West Ham προκειμένου να ενισχυθεί με παίκτες της ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου.

Η West Ham αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή των γκολ, μιας και έχει πετύχει μόλις 17 γκολ σε 19 αγώνες. Ο Slaven Bilic δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση των επιθετικών του και έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές.

Από το υπάρχον ρόστερ είναι δεδομένο ότι σε λίγες μέρες θα αποχωρήσει ο Simone Zaza, ο οποίος δεν έπεισε με την απόδοση του και θα επιστρέψει στην Juventus, ενώ και ο Jonathan Calleri με τον Gokhan Tore αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο προπονητής των «Σφυριών» εξετάζει δύο παίκτες της United για την ενίσχυση της επίθεσης. Ο λόγος για τους Marcus Rashford και Anthony Martial. Ο πρώτος μπορεί να έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως στα 19 του, ίσως το ενδεχόμενο να είναι βασικός σε ομάδα της Premier League, τον βοηθήσει να ανέβει στα επίπεδα που θέλει. Από την άλλη, ο Martial θέλει να αγωνίζεται περισσότερο και παρά το γεγονός ότι πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «Κόκκινων Διαβόλων», δεν έχει πείσει τον Jose Mourinho.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα σχέδια των Λονδρέζων, οι οποίοι όμως δείχνουν να μπαίνουν δυναμικά στην μετεγγραφική αγορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *