Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά σε σπουδαία προσθήκη η Newcastle

Έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή κυνηγά η Newcastle για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, και μάλιστα φαίνεται πως έχει και προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της.

Ο λόγος για τον Ruben Semedo, τον κεντρικό αμυντικό της Sporting Lisbon ο οποίος θεωρείται ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα στη χώρα της Ιβηρικής. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με την Κ21 της Πορτογαλίας, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρονται επίσης West Ham και West Brom, όμως οι «Magpies» έχουν ένα πλεονέκτημα.

Η προσφορά που έχει καταθέσει η Newcastle αγγίζει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα 10 εκατομμύρια λίρες, με την Sporting πάντως να αξιώνει περισσότερα από 13 εκατομμύρια. Και παρά το γεγονός ότι ο Τύπος στην Πορτογαλία κάνει λόγο για «κλεισμένο» deal, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι «δεν υπάρχει τίποτα».

Αξίζει να σημειωθεί αναφορικά με τις προσδοκίες που υπάρχουν από τον Semedo, το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει τεθεί στο συμβόλαιό του με την Sporting αγγίζει τα 40 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο ίδιος θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 με την Πορτογαλία, που ξεκινά στις 16 του μήνα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 30 εμφανίσεις, έξι εκ των οποίων στο Champions League. Επιπλέον, μόλις πριν μερικούς μήνες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Sporting, ωστόσο φαίνεται «ψημένος» να αγωνιστεί στην Premier League. Πλην της ομάδας του Rafa Benitez, για την απόκτηση του 23χρονου ερίζουν επίσης West Ham, West Brom και Southampton.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *