Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κοντά στην έξοδο ο Walcott

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Arsenal δεν διατίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Theo Walcott, με την Southampton να παρακολουθεί από στενά την περίπτωση του Βρετανού εξτρέμ.

H Southampton, φαίνεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 12 με 15 εκατομμύρια £ για τον 28χρονο, το οποίο ποσό φαίνεται λογικό, από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κανένα παιχνίδι των «Κανονιέρηδων».

Παλαιότερα, ο Walcott, αν και βρισκόταν στον πάγκο, με την είσοδο του στο παιχνίδι άλλαζε όλη την ροή του αγώνα, ενώ έπαιζε σημαντικό ρόλο στις ευκαιρίες και στα γκολ της ομάδας.Τώρα, φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς όσες φορές και αν έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο μέχρι στιγμής, δεν έχει βοηθήσει την ομάδα, ούτε έχει συνεισφέρει σε κάποιο γκολ.

Η Southampton θέλει να ξαναφέρει τον Walcott στην ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας του.Σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Arsenal,θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος για τους «Κανονιέρηδες», καθώς βρίσκεται στον σύλλογο από το 2006 (11 χρόνια).

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *