Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Lampard

Την απόφαση να βάλει τέλος στην πολυετή καριέρα του στο ποδόσφαιρο πήρε ο Frank Lampard, ο οποίος σε ηλικία 38 ετών σταματά το ποδόσφαιρο.

Με απώλειες ποδοσφαιρικών θρύλων συνεχίζεται η φετινή σεζόν. Μετά την απόφαση του Steven Gerrard να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, και ο Frank Lampard αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια μετά από μία καριέρα γεμάτη τίτλους και επιτυχίες.

Μετά από 21 χρόνια επαγγελματικής παρουσίας με περισσότερα από 300 γκολ, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Chelsea, ο Frank Lampard εξέδωσε μία ανακοίνωση αναφέροντας το σκεπτικό του στην απόφαση να αποσυρθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά από 21 χρόνια, έχω αποφασίσει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώσω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολλές προτάσεις για να συνεχίσω την καριέρα μου, στα 38 πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είμαι υπερήφανος για τα τρόπαια που κατέκτησα, για τις περισσότερες από 100 φορές που εκπροσώπησα την πατρίδα μου αλλά και για τα περισσότερα από 300 γκολ που πέτυχα στην καριέρα μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *