Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρατάει τα θετικά ο Moyes

Ο David Moyes δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά τη χθεσινή ήττα από την Chelsea.

Οι πρωτοπόροι της Premier League πέτυχαν τη δέκατη σερί νίκη τους, χάρη στο τέρμα του Cesc Fabregas. Ωστόσο, η ομάδα του Conte μόνο εύκολα δεν ξεμπέρδεψε, με τις «Μαύρες Γάτες» να χάνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Moyes ήταν ικανοποιημένος με τον τρόπο που η ομάδα του αντιμετώπισε του μπλε του Λονδίνου και μάλιστα θεώρησε πως ο Van Aanholt μπορούσε να τους δώσει τον πόντο, αν ο Courtois δεν παρεμβάλλονταν.

Πριν το παιχνίδι, ο γενικός διευθυντής της Sunderland Martin Bain επεσήμανε ότι ο Moyes θα έχει περιορισμένο μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκωτσέζου τεχνικού: » Οι παίκτες άξιζαν να πάρουν κάτι για την προσπάθειά τους και για αυτά που έδειξαν στο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Chelsea. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Σε θέμα ποιότητας, δεν είμαστε στο επίπεδο της Chelsea, αλλά σε θέμα προσπάθειας, επιχειρήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι, οπότε αυτό ήταν πραγματικά καλό. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα πόντο. Ήμασταν απειλητικοί και ο τερματοφύλακας έκανε μια εξαιρετική επέμβαση με τα πόδια στο σουτ του Januzaj και μία στη δεξιά του γωνία στο τελευταίο λεπτό από την προσπάθεια του Pat. Νόμιζα πως ήταν μέσα, κάτι που θα μας έδινε έναν καλό βαθμό κόντρα στην Chelsea. Η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε με τα εργαλεία που έχουμε. Έχουμε την ομάδα που υπήρχε και πριν, οπότε πρέπει να κάνουμε αυτήν την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια. Εάν συνεχίσουν να παίζουν όπως και σήμερα, τότε θα έχουμε την ευκαιρία. Ήμασταν απογοητευτικοί σε ένα-δύο παιχνίδια, αλλά όχι σε όλα. Πρέπει να είμαστε μέσα στα παιχνίδια και να κυνηγάμε τη μία ευκαιρία. Απόψε ήμασταν στο παιχνίδι και κυνηγήσαμε την ευκαιρία «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *