Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κυρίαρχος η Leicester, «100άρης» Mahrez

Με τον Riyad Mahrez να βρίσκεται στο επίκεντρο, η Leicester δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση κόντρα στη Watford και ξεπέρασε το εμπόδιό της επικρατώντας με 3-0 στο King Power Stadium.

O Αλγερινός άσος έγινε ο πρώτος παίκτης από την πατρίδα του που φτάνει τις 100 συμμετοχές στη Premier League, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη.

Το ματς

Παρά το εφιαλτικό της ξεκίνημα στη σεζόν, η Leicester θα έχει τελικά την ευκαιρία να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία, χάρη στη μεταμόρφωσή της από τον Craig Shakespeare.

Ο Wilfried Ndidi με το δεύτερο τέρμα του στην Premier League ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του. Η Watford δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει και τελικά στο 58′ οι «Foxes» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Mahrez.

Ο Αλγερινός εξτρέμ με όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πιάνοντας ένα εξαίσιο σουτ νίκησε τον Heurelho Gomes για το 2-0. Το ματς συνεχίστηκε με ανάλογο ρυθμό, οι «Hornets» αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες και τελικά στις καθυστερήσεις ο Marc Albrighton πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του δίνοντας διαστάσεις στο σκορ.

Ο Άγγλος μέσος πήρε μια μπαλιά από τον Jamie Vardy κα με ωραίο χαμηλό σουτ πέτυχε το 3-0, χαρίζοντας άλλο αέρα στη νίκη της ομάδας του.

Έτσι, οι «Foxes» σκαρφάλωσαν πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη West Brom, ενώ η Watford κύλησε στη 15η θέση, επτά βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *