Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κόλπο Alonso η Chelsea!

Βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό η Chelsea,μετά την εφιαλτική πρεμιέρα με την ήττα από την Burnley και επικράτησε αυτήν την φορά της Tottenham με 1-2.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές:

Μόλις στο 5′ ο Alvaro Morata παίρνει μια υψηλή πάσα μέσα στην μικρή περιοχή και εξαπολύει μια επικίνδυνη κεφαλιά που περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Παρόλα αυτά,στην δεύτερη επικίνδυνη φάση των «Μπλε», στο 24′, ο Marcos Alonso σουτάρει δυνατά από ένα φάουλ και στέλνει την μπάλα ψηλά στην δεξιά γωνία,με τον Lloris να μην αντιδρά,μαζεύοντας την μπάλα από τα δίχτυα και τον πίνακα του σκορ να γράφει 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα,στο 29′,ο Harry Kane ελίσσεται,περνώντας δύο αμυντικούς και σουτάρει,με τον Courtois να τον νικάει,κάνοντας μία καλή απόκρουση,ενώ η μπάλα είχε στόχο την αριστερή πλευρά της εστίας.

Στο 42′ ο Kane πήρε μία ωραία πάσα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα σουτ προς την εστία,πετυχαίνοντας το δεξί δοκάρι.

Στα πλαίσια του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 74′ ο Willian σούταρε προς το αντίπαλο τέρμα από μέση απόσταση,με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.

Μπαίνοντας στο 82′ η Tottenham εκτέλεσε ένα φάουλ προς την αντίπαλη περιοχή,με τον Batshuayi να στέκεται άτυχος στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του,γυρνώντας το παιχνίδι πάλι από το 0,κάνοντας το 1-1.

Ενώ όλα φαινόντουσαν ότι θα πήγαιναν σε ισοπαλία,στο 88′ ο Pedro δίνει στον Marcos Alonso,o οποίος δείχνει μεγάλη αποφασιστικότητα σουτάροντας,με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία,κάνοντας το 1-2.

 

Αναλυτικά οι 11αδες:

    Tottenham Hotspur:Lloris, Dier, Alderweireld, Vertonghen, Trippier, Wanyama, Dembele, Davies, Alli, Eriksen, Kane

    Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Moses, Kante, Luiz, Alonso, Willian, Bakayoko, Morata

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *