Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λάβρος εναντίον των ομάδων ο Lambert

Ημέρες μεγάλων αναταραχών είναι οι τελευταίες στην Championship, καθώς μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών απολύθηκαν τρεις προπονητές από τις ομάδες τους, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Paul Lambert.

Συνολικά, 24 (!) προπονητές, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Lambert πριν πάει στην Wolverhampton, έχουν χάσει τη δουλειά τους σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, νούμερο που ενδέχεται να αυξηθεί κι άλλο έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός αυτό σχολίασε ο τεχνικός των Wolves, μιλώντας με σκληρή γλώσσα κατά του όλου συστήματος:

«Είναι τρομερό αυτό που περνούν οι προπονητές. Πως υποτίθεται ότι μπορείς να χτίσεις κάτι υπό αυτές τις συνθήκες; Πως μπορείς να το κάνεις με τον τρόπο σου; Το θεωρώ μια κωμωδία, όμως έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, το έχω περάσει και ο ίδιος. Ήμουν στην Aston Villa για σχεδόν τρία χρόνια, που αποτελεί σημαντικό ρεκόρ. Αλλά μερικοί μήνες; Δεν βγάζει καν νόημα όλο αυτό. Είναι εντελώς άδικο, αν θέλεις να χτίσεις κάτι, πρέπει να είναι σωστά και εκτός γηπέδου τα πράγματα».

Στη συνέχεια, ο Σκωτσέζος τεχνικός πρόσθεσε: «Αν έχεις υπομονετικούς διοικούντες, θα πάρεις χρόνο. Αν όχι, μένεις στο πόστο μόνο για μερικούς μήνες. Και με μερικούς μήνες πως είναι δυνατόν να τα καταφέρεις; Δεν είναι υγιές όλο αυτό, αυτή είναι η άποψή μου. Χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα χρόνο, όχι μερικούς μήνες, διότι έτσι δεν έχεις καμία συνέχεια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *