Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λάβρος κατά του διαιτητή ο Wenger

Στις κακές διαιτητικές αποφάσεις επικεντρώθηκε ο Arsene Wenger, μετά τη βαριά ήττα της Arsenal από την Bayern για τη φάση των 16 του Champions League.

Οι «Κανονιέρηδες» αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, χάνοντας με το ευρύ 5-1 από τους Βαυαρούς του Carlo Ancelotti. Εντούτοις έχουν παράπονα από τον Έλληνα διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο για το μη καταλογισμό πέναλτι, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ τους, αλλά και για την άδικη αποβολή του Laurent Koscielny αργότερα στην αναμέτρηση.

Ο Arsene Wenger όντας φανερά εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι, τόνισε στη συνέντευξη τύπου: «Πιέσαμε την Bayern και ήμασταν άτυχοι επειδή υπήρξε ένα 100% πέναλτι στο Walcott που δε μας δόθηκε, ενώ το σκορ ήταν 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής σκότωσε το παιχνίδι. Μετά από αυτό, ήταν πολύ διαφορετικό, αλλά ο διαιτητής θεωρώ πως βοήθησε την Bayern. Στη φάση του Lewandowski, εκτός από το ότι δεν ήταν πέναλτι, υπήρξε οφσάιντ και στο αποκορύφωμα μας έδωσε κόκκινη κάρτα. Αυτό μας διέλυσε ολοκληρωτικά. Συνολικά, πρέπει να πω πως η Bayern είναι μια καλή ομάδα, αλλά σήμερα οφείλουν να ευχαριστήσουν τις αποφάσεις του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος, επειδή είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι απολύτως ανεξήγητο και σκανδαλώδες αυτό που συνέβη. Εκείνος ο τύπος πίσω από τη γραμμή δίνει πέναλτι και στο τέλος κόκκινη κάρτα, μετά την κίτρινη που είχε δώσει. Οφείλουμε να ανακάμψουμε. Θα δεχτώ κριτική, αλλά δεν αλλάζω γνώμη. Στο παιχνίδι οφείλεις να προσαρμοστείς σε αυτές τις καταστάσεις. Ένιωσα πως παίξαμε πολύ καλά και ο διαιτητής μας εμπόδισε. Είναι ανεύθυνο από το διαιτητή. Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι ο λόγος του αποψινού αποτελέσματος».

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα, σχολίασε: «Δε γνωρίζω. Πάντα ανησυχείτε για τους τίτλους, αλλά μιλάω για ποδόσφαιρο όχι για το μέλλον μου. Θεωρώ πως ο σύλλογος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, οπότε αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι το αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι. Ξέραμε πριν τον αγώνα ότι θα ήταν δύσκολα. Αλλά θέλαμε να δείξουμε πως στην έδρα μας θα ανταποκριθούμε με υπερηφάνια και αφοσίωση. Και το κάναμε. Στο τέλος τη ημέρας το αποτέλεσμα δε δείχνει την ποιότητα της εμφάνισής μας, γεγονός που είναι απογοητευτικό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *