Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λονδρέζικη «μάχη» για άσο της Besiktas

Τρεις ομάδες του Λονδίνου φαίνεται πως ετοιμάζονται να δώσουν μια μίνι «μάχη» για τον μέσο της Besiktas, Oguzhan Ozyakup, σύμφωνα με το Turkish Football.

Η West Ham (κυρίως), αλλά και οι Tottenham και Arsenal φέρονται ως πιθανοί προορισμοί του Τούρκου μέσου, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες των «Gunners». Ο Ozyakup αποτελεί από πέρυσι (σύμφωνα πάντα με τον Τύπο) έναν από τους μέσους που θέλει ο Slaven Bilic και μένει να φανεί αν υπάρχει κάποια βάση στα δημοσιεύματα αυτά.

Ο 24χρονος άσος βρέθηκε στις τάξεις της Arsenal από το 2008 έως το 2012 και έπειτα μετακόμισε στη Besiktas έναντι 425.000 λιρών. Έκτοτε, έγινε βασικός στην ομάδα του αλλά και στην Εθνική Τουρκίας, ενώ έχει συμβάλλει στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ozyakup πέτυχε πέντε τέρματα και μοίρασε εννέα ασίστ, ενώ η κύρια θέση του είναι εκείνη του κεντρικού μέσου. Η ομάδα του τον κοστολογεί στα 13 εκατομμύρια λίρες αυτή τη στιγμή, όμως πρόθεσή της είναι να του ανανεώσει το συμβόλαιο και γι αυτό και του έχει προσφέρει ελκυστικό πενταετές.

Να σημειωθεί πως και η Ham και η Arsenal και η Tottenham αναζητούν έναν παίκτη για τον άξονα και ίσως υπάρξει κίνηση από κάποια εκ των τριών «συμπολιτισσών» για την απόκτηση του Τούρκου διεθνούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *