Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λονδρέζικος «εμφύλιος» για ταλέντο της Wolves

Έτοιμες να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για την απόκτηση ενός εξαιρετικά ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Wolves είναι Arsenal και Chelsea, σύμφωνα με την Birmingham Mail.

Οι δυο λονδρέζικοι σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Helder Costa, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στην Championship και προσέλκυσε αρκετά βλέμματα επάνω του. Ο 23χρονος Ποτογάλος εξτρέμ με καταγωγή από την Αγκόλα πέτυχε 12 τέρματα και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ η Wolves τον αγόρασε από την Benfica έναντι 15 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Γενάρη.

Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλά προσόντα, τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί αυτή τη στιγμή στα 20 εκατομμύρια λίρες και ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, όμως μπορεί αντεπεξέλθει  τόσο στα αριστερά όσο και ως «δεκάρι». Ο διευθύνων σύμβουλος των Wolves, μιλώντας για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Costa μόλις ένα εξάμηνο μετά την αγορά του, σημείωσε:

«Δεν μπορώ να κάτσω εδώ και να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πουθενά, καθώς δεν γνωρίζω τι μας περιμένει σε τέσσερις εβδομάδες από τώρα. Είμαστε ένας σύλλογος της Championship, δεν έχουμε βρεθεί στην Premier League εδώ και πέντε χρόνια και δεχόμαστε διάφορες οικονομικές πιέσεις από άλλους συλλόγους του πρωταθλήματος. Τα πάντα θα κριθούν αν έρθει ένας σύλλογος με μια προσφορά η οποία θα είναι εξαιρετική για να την απορρίψουμε. Σίγουρα αισθανόμαστε πως ο Costa είναι εξαιρετικά πολύτιμος, η μόνη περίπτωση να μην τον κρατήσουμε θα είναι λόγω οικονομικών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *