Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λύνει την σιωπή του ο Lampard

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Chelsea, Frank Lampard, έπειτα από 3 χρόνια, <<λύνει την σιωπή του>> σχετικά με το γκολ που πέτυχε με την φανέλα της Μanchester City, κόντρα στην Chelsea.

O Lampard, πέρασε τα 13 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο Stamford Bridge, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 1 Champions League.

Αλλά παρόλα αυτά, το 2014 έφυγε από την Chelsea και πήγε στην Manchester City, ενώ τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε στην Αμερική.

Στις αρχές της σεζόν 2014-2015, η Chelsea, φιλοξένησε τους «Πολίτες», με τους «Μπλε» να βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Manchester City είχε μείνει με 10 παίχτες, μετά την αποβολή του Pablo Zabaleta με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ οι «Μπλε» ήταν μπροστά με το γκολ του Andre Schurrle.

Ενώ όλα φαινόντουσαν πως το παιχνίδι θα τελείωνε με την νίκη της Chelsea, στα τελευταία 10΄, ο Frank Lampard εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης θα πετύχει ένα γκολ, αφήνοντας <<κάγκελο>> τους οπαδούς της Chelsea.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, <<λύνοντας την σιωπή του>>.Συγκεκριμένα, ο Βρετανός δήλωσε:«Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά έπρεπε να κάνω την δουλειά μου.Όλοι μου είπαν πως είχαν ένα αίσθημα ότι θα σκοράρω.Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.Οι οπαδοί της Chelsea μου φέρθηκαν υπέροχα.Δεν ήθελα να <<πετάξω>> 13 χρόνια σε 1 ημέρα.Έχω έναν σκληρό δεσμό με τους οπαδούς των «Μπλε» και ήλπιζα να μην σπάσουν με αυτό το γκολ.Και είμαι σίγουρος πως δεν έσπασε.Οι οπαδοί μετά το τέλος του αγώνα με <<αγκάλιασαν>> σαν να είμαι ακόμα μέλος της ομάδας.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *