Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Λύνει την σιωπή του ο Oscar

Τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποχωρήσει από την Chelsea, ανέφερε ο Oscar, ενώ άφησε υπονοούμενο για πιθανή επιστροφή του εφόσον λήξει το συμβόλαιο στην Κίνα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν σοκαρισμένοι όταν αντίκρισαν την επίσημη ανακοίνωση, με τον Oscar να πηγαίνει στην  Shanghai SIPG έναντι 52 εκατομμυρίων  £, ενώ το συμβόλαιό του άγγιξε τα 400.000  £ την εβδομάδα.

Πολλοί από τους οπαδούς των «Μπλε» θα ήταν παραπάνω από ευχαριστημένοι για το ποσό που εισέπραξαν οι Λονδρέζοι, αλλά ο ίδιος ο Oscar ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς ο Conte δεν του άφησε άλλη επιλογή.

Συγκεκριμένα,ο 26χρονος Βραζιλιάνος, δήλωσε:«H πρόταση που δέχτηκα, καθώς και οι συνθήκες που επικρατούσαν για εμένα στον σύλλογο, έπαιξαν τον ρόλο τους για αυτήν μου την απόφαση.Στα πρώτα 8 παιχνίδια τα πήγα αρκετά καλά, ύστερα είχα ένα παιχνίδι στο League Cup ενάντια στην West Ham, όπου ξεκίνησα από τα αριστερά και χάσαμε.Μετά από αυτήν την ήττα τα πάντα άλλαξαν στην ομάδα.Ο Conte, άλλαξε το σύστημα σε 3-4-3 και εγώ σταμάτησα να παίζω, καθώς δεν είχα θέση για να παίξω.Είμαι ένας επιθετικός μέσος και το σύστημα δεν με βοήθαγε.Επομένως, αποφάσισα να φύγω.Παρόλα αυτά, έχω αφήσει την πόρτα ανοιχτή. Εννοείται πως θέλω να ξαναγυρίσω.Είμαι μόλις 26 ετών.Ποιος ξέρει;Μπορεί σε 2 ή 3 χρόνια να επιστρέψω στην Premier League.Αυτό θα με κάνει πραγματικά χαρούμενο.Θέλω πολύ να επιστρέψω στην Chelsea, καθώς και ο ίδιος ο σύλλογος μου έχει αφήσει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον.»

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *