Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάτια σε Schmeichel από Liverpool

Στη λίστα της Liverpool ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται ο Kasper Schmeichel, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Νέο κεφάλαιο στο θέμα τερματοφύλακας φαίνεται πως έχει ανοίξει στην Liverpool μετά και τις ανεπιτυχείς εμφανίσεις του Loris Karius στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τους τερματοφύλακες των «Κόκκινων» μιας και ο Karius δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία, ενώ ο Simon Mignolet είναι επιρρεπής σε λάθη.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, λοιπόν, σήμερα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της Liverpool είναι ο Kasper Schmeichel. Ο 30χρονος Δανός αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της περσινής μαγικής πορείας της Leicester στο δρόμο για το πρωτάθλημα, όμως η φετινή χρονιά είναι αντιστρόφως ανάλογη με την περσινή και πολλοί παίκτες των «Αλεπούδων» σκέφτονται να αποχωρήσουν.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ένα δημοσίευμα της τάξεως των 20 εκατομμυρίων λιρών, όμως το πραγματικά ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία θα είναι, αν πραγματοποιηθεί, πώς θα αντιδράσει ο Peter Schmeichel, που ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Manchester United.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *