Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μάχη περιμένει ο Mourinho

Ο προπονητής της Manchester United Jose Mourinho τόνισε πως ο κυριακάτικος αγώνας της ομάδας του κόντρα στην Tottenham θα είναι δύσκολο τεστ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται εκτός των πρώτων τεσσάρων, με τα «Σπιρούνια» να βρίσκονται στην πέμπτη θέση, έξι πόντους μακριά από τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ταυτόχρονα, ο Πορτογάλος τεχνικός επαίνεσε το έργο του Mauricio Pochettino.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jose Mourinho: » Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι η πρώτη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει εδώ και καιρό, η οποία θα θέλει να πάρει το ρυθμό του αγώνα όπως και εμείς. Οι άλλες είχαν είχαν αποδεχτεί ότι δε θα έχουν την κυριαρχία, αλλά αυτό δεν είναι το στυλ της Tottenham. Παίζουν πραγματικά καλά. Θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν. Νομίζω πως έκαναν ένα φαινομενικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Chelsea. Αυτή είναι η Tottenham, μια πραγματικά καλή ομάδα «.

Αναφορικά με τον Pochettino, είπε: » Είναι πολύ καλός προπονητής και ξέρει τι θέλει. Χτίζει την ομάδα εδώ και δύο χρόνια τώρα. Ένας καλός προπονητής, με καλούς παίκτες, φυσιολογικά δημιουργούν μια καλή ομάδα «. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *