Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μένει στην Arsenal ο Giroud

Ο μάνατζερ του Olivier Giroud τόνισε πως ο πελάτης δεν πρόκειται να αποχωρίσει από τους «Κανονιέριδες» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ένας συνδυασμός τραυματισμών, η περιπέτεια του Euro 2016 και η μεταφορά του Alexis Sanchez στο κέντρο της επίθεσης, ανάγκασαν τον Olivier Giroud να ξεκινήσει βασικός μονάχα δύο φορές φέτος και αυτές στο Champions League. Παρόλα αυτά, ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε πέντε γκολ, συμπεριλαμβανομένων άλλων τριών που έβαλε στην Premier League ερχόμενος από τον πάγκο. Ωστόσο, τώρα αντιμετωπίζει νέα απειλή για τη θέση, με τον Danny Welbeck να επιστρέφει και το Lucas Perez να ανακτά τη φόρμα του. Παρά τα εμπόδια, ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από το Λονδίνο τον Ιανουάριο, καθώς σύμφωνα με το μάνατζέρ του Michael Manuello, δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποια ιταλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Manuello: » Ο Olivier είναι πολύ καλά στην Arsenal. Θα ολοκληρώσει τη σεζόν εδώ. Τίποτα δεν είναι πιθανό για τον Ιανουάριο. Δεν σχεδιάζει να μετακινηθεί κατά τη μεταγραφική περίοδο «.

Ο ίδιος ο Giroud, ανέφερε: » Δεν αμφιβάλλω για το μέλλον μου στην Arsenal. Όπως κάθε χρόνο υπάρχει ανταγωνισμός για τις θέσεις στις μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν πολλοί επιθετικοί με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *