Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μας τα γυρνάει ο Morata

Για παραποίηση των δηλώσεών του μίλησε ο Ισπανός φορ της Chelsea, που μόλις χτες φαίνεται να δήλωσε πως προτιμά την Ιταλία από το Λονδίνο.

 

Ο Alvaro Morata πρόεβη σε κάποιες πικάντικες αποκαλύψεις για το μέλλον του, μιλώντας σε Ιταλικό μέσο. Ενόψει του αγώνα της Chelsea με την Roma και το ταξίδι των ‘Μπλε’ στην Ιταλία, ο επιθετικός που είχε αγωνιστεί 2 σεζόν με την φανέλα της Juve δεν δίστασε να δηλώσει πως ‘του λείπει η Ιταλία’ και πως ‘δεν του αρέσει το Λονδίνο εξαιτίας του άγχους που του προκαλεί αλλά προτιμά την Ισπανία.’

Όπως ήταν λογικό, τέτοιες δηλώσεις εξόργισαν ορισμένους οπαδούς των Λονδρέζων και προκάλεσαν μπελάδες στον παίκτη που έτρεξε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Σύμφωνα λοιπόν με νέες δηλώσεις του ίδιου, κάποιο δημοσιογράφοι παρερμήνευσαν τα λόγια του για την Αγγλική πρωτεύουσα, και ο Ισπανός ισχυρίζεται πως δεν του αρέσει η πόλη εξαιτίας του μεγάλου αριθμού κατοίκων. Όσο για την Ισπανία; Απάντησε πως είναι λογικό ένας Ισπανός παίκτης μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του να θέλει να επιστρέψει στη γενέτηρά του.

Μάλιστα θέλοντας να τα βρει και με τον σύλλογό του και να μην προκαλέσει περισσότερες φωτιές δήλωσε:

«Αν η Chelsea μου πρότινε 10 χρόνια [συμβόλαιο], θα το υπέγραφα. Είμαι ευτυχισμένος με όλα. Αν είμαι καλός και βελτιωθώ, θέλω να παραμείνω εδώ για παραπάνω από 5 χρόνια.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *