Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ματιές» σε σταρ της Lyon από West Ham

Το μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει η West Ham, η οποία αναζητά ποδοσφαιριστές για το κέντρο της επίθεσης αλλά και τις πτέρυγες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, ένας από τους στόχους που εξετάζουν σοβαρά οι «Hammers» είναι ο εξτρέμ της Lyon, Rachid Ghezzal. Ο 24χρονος άσος μετρά 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη γαλλική ομάδα φέτος, με απολογισμό δύο γκολ και επτά ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Το πιθανότερο είναι ότι θα αποχωρήσει από τη Lyon, όμως η West Ham δεν είναι μόνη στη μάχη της διεκδίκησής του, καθώς την περίπτωσή του παρακολουθούν επίσης και η Monaco αλλά και η Everton. Φαβορί μέχρι στιγμής φαντάζουν οι Μονεγάσκοι, ωστόσο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League σίγουρα δεν αφήνει και ασυγκίνητο τον Αλγερινό άσο.

Σε περίπτωση που η υπόθεση του Ghezzal δεν προχωρήσει για τους Λονδρέζους, θα στραφούν σε άλλες λύσεις εντός και εκτός συνόρων, προκειμένου να ανοικοδομήσουν την ομάδα τους μετά τη φετινή καταστροφική σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *