Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ματιές» West Ham σε Begovic

Στο στόχαστρο της West Ham εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φαίνεται πως έχει μπεί για τα καλά ο Βόσνιος τερματοφύλακας της Chelsea Asmir Begovic, με την ομάδα του Λονδίνου να επιθυμεί να τον αποκτήσει ως δανεικό.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην «πορτιέρο» της Stoke βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Slaven Bilic, αφού ο Βόσνιος βρίσκεται διαρκώς στον πάγκο. Σύμφωνα με τις αναφορές ο υπό απόλυση Κροάτης τεχνικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Darren Randolph και επιθυμεί να τον αντικαταστήσει με τον 29χρονο της Chelsea.

Ο δεύτερος τερματοφύλακας των «Σφυριών» φημολογείται, επίσης, ότι είναι κοντά στην έξοδο, με τη Fenerbahce να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Βόσνιος διεθνής Begovic έχει αγωνιστεί μόλις τρείς φορές για την ομάδα του Antonio Conte, οι οποίες είναι όλες για τη διοργάνωση του EFL Cup. Ο συνεχής παραγκωνισμός του, καθώς το νούμερο ένα θεωρείται ο Courtois, είναι πιθανό να τον οδηγήσει στην έξοδο στο κοντινό μέλλον, με τη West Ham να θεωρείται ο πιθανότερος προορισμός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *