Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μειώθηκε η ποινή του Pereyra

Ο Roberto Pereyra είδε την ποινή του να μειώνεται σε ένα παιχνίδι μετά αποβολή του κόντρα στη West Brom.

Ο Αργεντίνος είχε αποβληθεί δικαιολογημένα στο 84ο λεπτό στην ήττα της ομάδας του και με το σκορ στο 2-1. Η Watford έψαχνε την ισοφάριση από το 60’ και οι παίκτες της είχαν αρχίσει να δείχνουν εκνευρισμό που δε μπορούσαν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Έτσι σε μία ανύποπτη φάση ο Rereyra έχασε τη μπάλα μετά από μαρκάρισμα του Rondon και νευριασμένος κλώτσησε τον McClean, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά πριν. Ο Ιρλανδός είναι γνωστός για το εκρηκτικό ταπεραμέντο του, όμως ο Rondon πρόλαβε να τον συγκρατήσει και έτσι δεν ήρθαν στα χέρια. Στη συνέχεια ο διαιτητής έδειξε στον Αργεντίνο την κόκκινη κάρτα και εκείνος πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια χωρίς να διαμαρτυρηθεί.

Ο παίκτης θα ήταν τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές, όμως οι «σφήκες» έκαναν λόγο για άδικη αποβολή και είπαν ότι κακώς αποβλήθηκε. Τελικά η F.A. βρήκε ελαφρυντικά στον Pereyra, ωστόσο δεν πήρε πίσω την ποινή. Την ελάττωσε όμως κατά δύο αγωνιστικές και έτσι η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μόνο για το επόμενο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Mazzarri δε θα έχει ούτε εκείνον διαθέσιμο το ερχόμενο Σάββατο, όταν η ομάδα του θα υποδεχθεί την Everton με σκοπό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να αποφύγει την τρίτη συνεχόμενη ήττα της για πρώτη φορά φέτος.

One Comment

  1. Pingback: Watford – Everton (preview) – Englishfootball | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *