Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεταγραφική «αλυσίδα» ανάμεσα σε United, Tottenham και Burnley

Μια αλυσιδωτή μεταγραφή ίσως δούμε το ερχόμενο καλοκαίρι στο Νησί, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο και συγκεκριμένα την Telegraph. Η μεταγραφή αυτή αφορά τόσο την Manchester United, όσο και τις Tottenham και Burnley.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Jose Mourinho έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρο της ομάδας του τον Eric Dier των «Spurs», τον οποίο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στον άξονα. Ο Άγγλος μεσοαμυντικός αγωνίζεται άλλοτε ως σέντερ μπακ και άλλοτε ως αμυντικός μέσος, με τον Πορτογάλο να αναζητά ενίσχυση για το κέντρο του.

Εμπόδιο για την United το νέο συμβόλαιο που πρόσφατα υπέγραψε ο Dier και το οποίο τον δεσμεύει στο White Hart Lane έως το 2021. Για να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό, οι «Red Devils» ετοιμάζονται να απλώσουν στα πόδια της Tottenham 40 εκ. λίρες.

Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης του Άγγλου στην Tottenham σε περίπτωση αποχώρησής του; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «Spurs» εδώ και καιρό, όπως σας έχουμε ενημερώσει και εμείς, ζυγίζουν την περίπτωση του Michael Keane. Ο αμυντικός της Burnley πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, έχει κληθεί στην Εθνική Αγγλίας και πολιορκείται από όλους σχεδόν τους «μεγάλους» της Αγγλίας.

Η ομάδα του Mauricio Pochettino, έτσι, φέρεται έτοιμη να προσφέρει 30 εκ. λίρες για τον Keane, προκειμένου να προλάβει τους ανταγωνιστές. Μένει τώρα να φανεί αν θα έχουμε εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά δύο από τα πιο «hot» ονόματα στο Νησί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *