Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μετακομίζει Αγγλία η οικογένεια Conte

Πεπεισμένος να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Chelsea φαίνεται πως είναι ο Antonio Conte, ο οποίος «προελαύνει» με τους μπλε φέτος στην Premier League.

O Ιταλός τεχνικός, τον οποίο ο ιταλικός Τύπος φέρει διαρκώς στο στόχαστρο της Inter, επιθυμεί να πάρει μαζί του την οικογένειά του στο Λονδίνο και να χτίσει κάτι σπουδαίο, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια αυτά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία μου αυτή, καθώς είναι απίστευτη και για μένα και για την οικογένειά μου. Η σύζυγος και η κόρη μου έμειναν στην Ιταλία αλλά ευελπιστώ πως θα έρθουν και εκείνες εδώ, διότι τις χρειάζομαι. Ελπίζω (σ.σ. να παραμείνω προπονητής εδώ) για πολλά χρόνια. Συνήθως, όταν ξεκινάς ένα πρότζεκτ με μια νέα ομάδα θέλεις να παραμείνεις εκεί για πολλά χρόνια και να χτίσεις κάτι σπουδαίο», σημείωσε αρχικά ο Ιταλός «μαέστρος», προσθέτοντας:

«Σίγουρα, για να χτίσεις κάτι πρέπει να εργαστείς για πολλά χρόνια ώστε να έχεις την ευκαιρία να ωριμάσεις μαζί με τους παίκτες και να προσπαθείς να κερδίζεις επίσης, καθώς είσαι προπονητής σε ένα σπουδαίο σύλλογο. Στόχος είναι η νίκη αλλά και να αποδίδεις ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολα για εμένα στην αρχή της σεζόν, μετά από μια κακή χρονιά για την ομάδα. Όμως είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες διότι επέδειξαν αφοσίωση και πάλεψαν ώστε να μπούμε ξανά στη μάχη του τίτλου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *