Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με άνεση η Watford

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με πρωταγωνιστές τους M’Baye Niang και Troy Deeney, η Watford επικράτησε της West Brom με 2-0 και κατάφερε επιτέλους να πάρει εντός έδρας νίκη κόντρα στους «Baggies».

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, κάτι που δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι οι «Hornets» πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στην έδρα τους από το 1994 απέναντι στην Brom.

Το ματς

Η West Bromwich ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας, ενώ η ομάδα του Walter Mazzarri στόχευσε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στα πρώτα λεπτά ο Heurelho Gomes υποχρεώθηκε σε μια επέμβαση από σουτ του Nacer Chadli, όμως τελικά μόλις στο 13′ ο Niang κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γάλλος φορ με ωραία ενέργεια νίκησε τον Ben Foster και έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Η Watford είχε την κυριαρχία και προσπάθησε να απειλήσει κι άλλο, όμως και η Brom έδειξε χαρακτήρα, με χαρακτηριστική μια ευκαιρία του Chadli, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι του Gomes. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν κάπως παρόμοια. Αρχικά είχε μια καλή στιγμή η ομάδα του Tony Pulis με τον Chris Brunt, για να έρθει ο αρχηγός των «Hornets», ο Deeney στο 49′ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Άγγλος φορ εκμεταλλεύτηκε μια ασίστ του Niang και έστειλε και εκείνος τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε το «πλήγμα» για την Watford, καθώς ο Miguel Britos αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα στον Salomon Rondon, μια απόφαση που εξόργισε τον Mazzarri.

Παρά την αποβολή, η West Brom δεν μπόρεσε να αντιδράσει, απείλησε με τον Rondon αλλά το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ, στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ανεβασμένης Watford.

Συνθέσεις

Watford: Gomes, Britos, Prodl (45′ Janmaat), Holebas, Cathcart, Capoue, Amrabat (69′ Mariappa), Cleverley, Decoure, Niang (79′ Success), Deeney

West Brom: Foster, Dawson, McAuley (56′ Morrison), Evans, Nyom, Livermore (61′ Rondon), McClean (46′ Phillips), Chadli, Fletcher, Brunt, Robson-Kanu

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *