Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με την πλάτη στον τοίχο η Sunderland

Εύκολη νίκη για την West Brom απέναντι στις «Μαυρόγατες» με τελικό σκορ 2-0.

Η West Brom μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας χώρο στο γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού. Στο 30’ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα αναπήδησε από τα κεφάλια τον αμυντικών και έφερε σε θέση βολής τον Fletcher ο οποίος με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Μετά από 6 λεπτά ήταν η σειρά του Brand να χρηστεί σκόρερ καθώς στο 36’ ο Phillips κάνει σέντρα με τον Chadli να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι οπού στην επαναφορά περίμενε ο Chris Brand για να γράψει το 2-0 με εξαιρετικό βολέ στην απέναντι γωνία του Mannone ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές με την Sunderland να προσπαθεί να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα αλλά να μη μπορεί να δημιουργήσει κάποια φάση. Στο 61’ ο Defoe ζήτησε χέρι στην προσπάθεια που έκανε με τον διαιτητή να μην δείχνει την άσπρη βούλα.

Η Sunderland συνέχισε να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα την west Brom, ο Pulis ήταν διαβασμένος και κατάφερε να πάρει εύκολα το εντός έδρας παιχνίδι ρίχνοντας την Sunderland στην τελευταία θέση.

Ενδεκάδες:

West Brom: Foster, Nyom, Dawson, McAuley, Brunt, Fletcher, Yacob, Phillips, Morrison ( 72’ Livermore), Chadli ( 81’ McClean),  Rondon ( 87’ Robson-Kanu)

Sunderland: Mannone, Denayer (79’ Borini), O’Shea, Djilobodji, Jones, Larsson, Rodwell, Aanholt, Januzaj (66’ Anichebe), Honeyman, Defoe

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *