Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το αριστερό και ο Οκτώβρης για Liverpool

Για πέμπτο ματς απέναντι στον Rafa Benitez η Liverpool δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Οι «Κόκκινοι» με ένα καλό και ένα κάκιστο ημίχρονο έμειναν στο 1-1 απέναντι στους Magpies μη σκοράροντας στις 2-3 περισσότερες κλασικές ευκαιρίες που έφτιαξαν σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Α Ημίχρονο:
Τα ημίχρονα του Σεπτέμβρη συνεχίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο της Liverpool τον Οκτώβρη. Οι Reds είδαν το Salah να μην προλαβαίνει να πλασάρει ανενόχλητος από το πέναλτι στο 4′ και λίγο αργότερα να σπαταλά σημαντική ευκαιρία για τετ α τετ με ανοιχτό κοντρόλ δίνοντας ευκαιρία στο Lascelles να παρεμβληθεί εγκαίρως. Ο Wijnaldum άγγιξε το πρώτο του εκτός έδρας γκολ με τη Liverpool αλλά η προβολή του από κόρνερ του Coutinho πήγε στο δεξιό στύλο του Elliot και ο Lovren λίγα δεύτερα αργότερα είδε το πλασέ του από τη μικρή περιοχή να μπλοκάρεται αποτελεσματικά. Στο 30′ ο Coutinho με το 17ο γκολ του Εκτός περιοχής από το 2013 όταν και ήρθε έκανε το 0-1 σκοράροντας το 100ο γκολ της Liverpool στο γήπεδο αυτό. Ωστόσο στο 36′ ο Shelvey με μπαλιά ανάμεσα στα στόπερ που ήταν ψηλά έβγαλε τετ α τετ τον Joselu, ο όποιος στάθηκε τυχερός καθώς το τάκλιν του Matip έστειλε τη μπάλα στο πόδι του και στα δίχτυα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 1-1 με τη Newcastle να εκμεταλλεύεται τη μοναδική κλασική ευκαιρία της στα πρώτα 45′.

Β Ημίχρονο:
Στο 49′ η ομάδα μας σπατάλησε κι άλλη απίστευτη ευκαιρία με τον Sturridge να πλασάρει στον Elliot από το τσαφ του Clark και τον Salah με πεσμένο τον Elliot να πλασάρει άουτ. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες μέχρι το 79′ όταν ο Shelvey έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά γύρισμα του Lovren με τη Liverpool να μη σεντράρει έχοντας μέσα τον Solanke και να μη σουτάρει φθάνοντας στην περιοχή γύρω. Στο 84′ ο Solanke πήρε γυριστή κεφαλιά που πήγε άουτ. Η Liverpool δεν εύρισκε λύσεις και στο 88′ ο Chamberlain σπατάλησε κεφαλιά από εξαιρετική θέση. Στο 90′ ο Diame παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά από κόντρα σε χέρι του Lovren να καταλήγει στο Mignolet. Έτσι η ομάδα παει στο ντέρμπι με τη United στο -7.

 

Πηγή: https://www.liverpool.gr/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *