Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με 19 στην Ουκρανία η United

Για την Οδησσό «πέταξε» η αποστολή της Manchester United, ενόψει της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Zorya Luhansk.

Ο Jose Mourinho πήρε μαζί του 19 συνολικά ποδοσφαιριστές, με στόχο την πρόκριση αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Fenerbahce.

Σημαντικές επιστροφές για τους Red Devils εκείνες των Wayne Rooney και Eric Bailly, με τον τελευταίο ειδικά να επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αντίθετα, οι Chris Smalling και Luke Shaw παραμένουν στα «πιτς», ενώ εκτός φυσικά είναι και ο Bastian Schweinsteiger, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της United. Επίσης, για διαφορετικούς λόγους δεν ταξίδεψαν στην Οδησσό ούτε οι Michael Carrick, Matteo Darmian, Antonio Valencia, Memphis Depay και Morgan Schneiderlin.

Αναλυτικά η αποστολή της United: De Gea, Romero, Johnstone, Fosu-Mensah, Jones, Bailly, Rojo, Blind, Young, Fellaini, Herrera, Pogba, Lingard, Mata, Mkhitaryan, Martial, Rashford, Rooney, Ibrahimovic.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *