Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Με 25.500.000 λίρες είναι δικός σας»

Ο Steven N’Zonzi είναι πολύ πιθανό να ξαναγίνει κάτοικος Αγγλίας, μιας και ενδιαφέρονται για αυτόν η Chelsea και η Manchester City.

Μάχη αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε Chelsea και Manchester City για την απόκτηση του Steven N’Zonzi, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Sevilla. Ο 28χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Ισπανικής ομάδας, η οποία έχει τονίσει πως όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλλει την ρήτρα του, η οποία αγγίζει τις 25.500.000 λίρες.

Το γεγονός πως οι «Σεβιγιάνοι» δεν αναμένεται να πουλήσουν φθηνά αποτυπώνεται από το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος και δεν θα έδινε τόσο εύκολα έναν τόσο πολύτιμο παίκτη.

Πέρα από τις αγγλικές ομάδες για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Juventus, η οποία όμως είναι πιθανότερο να κινηθεί για την περίπτωση του Axel Witsel. Υπενθυμίζουμε πάντως πως ο Γάλλος χαφ είναι γνώστης του Αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας καταγράψει μάλιστα 195 συμμετοχές με τις φανέλες της Blackburn και της Stoke, από την οποία και πήγε στην Sevilla.

Αν κάποια ομάδα είναι πιο ζεστή πάντως για την περίπτωση του αυτή είναι η Chelsea, η οποία έχει και τα 60.000.000 λίρες από την πώληση του Oscar, ενώ το μέλλον του Fabregas στην ομάδα δεν είναι σίγουρο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *